Help mee!

Elke stem telt. Help jij mee om zoveel mogelijk mensen te overtuigen op mij te stemmen op 17 maart?

 • Wordt apptivist 
  Deze verkiezingscampagne zal meer dan ooit online zijn. Ik heb jou nodig om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Volg mij daarom op FacebookTwitterInstagram en YouTube. Like mijn berichten en deel ze. Als je berichten deelt voeg dan bij voorkeur ook een persoonlijk bericht toe. Reageer ook op berichten, dan worden ze door meer mensen gelezen! En... vraag ook uw vrienden mij te volgen. Want hoe meer volgers op social media, hoe groter het bereik!

 • Praat!
  In je buurt, op school, in je kerk en op je werk. Vertel je vrienden, familie en kennissen dat je op mij gaat stemmen (of natuurlijk één van de andere kandidaten van de ChristenUnie). Een positief stemadvies voor een kandidaat die je zelf kent helpt vaak om mensen over de streep te trekken en kan de ChristenUnie helpen aan een mooie uitslag. Mensen die normaal geen ChristenUnie stemmen kunnen door jouw verhaal overtuigd worden!

 • Mail of app
  Veel kiezers twijfelen tot het laatste moment. Een persoonlijke mail of app van jou kan dan het verschil maken. 

 • Wordt vrijwilliger
  Je kunt je aanmelden als campagne vrijwilliger via info@haarlem.christenunie.nl. Wij zoeken mensen die willen helpen met flyeren bij het station, folders verspreiden, en helpen bij verkiezingsmarkten (als deze doorgaan), etc.