Bedankt voor jouw stem!

20210317 Stemmen.jpg
11 Frank Visser.jpg
Door Frank Visser op 26 maart 2021 om 20:43

Bedankt voor jouw stem!

Vandaag is de verkiezingsuitslag definitief vastgesteld. Ik heb vorige week 545 voorkeurstemmen gehaald. Hartelijk bedankt voor jullie stem! Het is meer dan een verdubbeling van het aantal voorkeurstemmen dat ik haalde in 2017. Natuurlijk ook bedankt als je op één van de andere kandidaten van de ChristenUnie hebt gestemd. In totaal haalde de partij 351.275 stemmen wat net als in 2017 goed is voor 5 zetels in de Tweede Kamer.

Nu ik niet gekozen ben in de Tweede Kamer blijf ik de komende tijd politiek actief voor de ChristenUnie in de Haarlemse gemeenteraad. Ik bruis nog van de ideeën dus jullie blijven van mij horen .

Wil jij aandacht vragen van de gemeenteraad voor iets wat speelt in Haarlem? Of wil jij ook meehelpen in de lokale politiek? Laat het mij dan weten!

Over een klein jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen, hopelijk mag de ChristenUnie dan weer jouw stem krijgen in jouw woonplaats!

Reacties

Plaats een reactie