Interviews blijven spannend....

Haarlems Dagblad.jpg
11 Frank Visser.jpg
Door Frank Visser op 12 februari 2021 om 13:01

Interviews blijven spannend....

Als politicus spreek je regelmatig een journalist. Altijd hoop je weer dat je met een mooi citaat in de krant komt. Meestal ben ik best tevreden over het resultaat. Vandaag vond ik het best wel spannend. Ik had een diepteinterview met het Haarlems Dagblad. En dat is toch wel anders dan een kort statement over een specifiek onderwerp...

De bedoeling was een corona proof interview op 1,5 meter maar de sneeuw gooide roet in het eten. De journaliste kon door de zoveelste treinstoring Haarlem niet bereiken. Een mooi opstapje om te spreken over het belang van investeringen in het openbaar vervoer. De ChristenUnie heeft in het verkiezingsprogramma niet voor niets maar liefst 15 miljard euro gereserveerd voor de noodzakelijke investeringen in het OV en de fiets.

Maar het ging over nog veel meer. Wat kun je veel onderwerpen bespreken in één uur! Van de opvang van daklozen tot woningbouw en van de knelpunten in het openbaar vervoer tot de aanpak van de schuldenindustrie. En waarom het zo belangrijk is dat er Haarlemmers in de Tweede Kamer komen. En ja dan kwamen ook nog langs: mijn favoriete TV-programma, hobby's (tsja: politiek is een beetje mijn hobby) en last but not least natuurlijk ook wat het geloof voor mij betekent.

Ik ben heel benieuwd wat het Haarlems Dagblad er van gaat maken. Morgen al kunnen jullie het resultaat zien in de krant. Dus heb je geen abonnement: koop die krant (dat kan ook online), zo steun je ook onze lokale pers.

En heb je opmerkingen bij het interview: laat het mij gerust weten!

Deel dit bericht

Labels:

Reacties

Plaats een reactie