Welkom!

IMG_5831.JPG
11 Frank Visser.jpg
Door Frank Visser op 23 januari 2021 om 16:01

Welkom!

De verkiezingscampagne is begonnen! In deze corona tijd kan dat haast alleen maar online en daar hoort natuurlijk een eigen website bij. De komende weken hoop ik voor de ChristenUnie zoveel mogelijk stemmen te winnen. Met jouw steun kom ik misschien wel in de Tweede Kamer!

Als ik ongeveer 16.000 voorkeursstemmen haal dan kom ik in de Tweede Kamer. Help jij mee?

Elke stem gaat naar de partij. Dus als ik niet zoveel stemmen haal dan helpt het hopelijk wel om de partij net een zetel extra te geven. Dat kan veel verschil maken. Er staat een groep deskundige en enthousiaste kandidaten klaar om ook de komende vier jaar het ChristenUnie geluid te laten horen in de Tweede Kamer. Een mooie mix van ervaren Kamerleden en nieuw jong talent. Ik hoop dat zoveel mogelijk van hen straks op een blauwe zetel mogen plaatsnemen mede namens jou.

Op deze website houd ik je op de hoogte van mijn campagne en hoe jij mij kunt steunen. Ik plaats regelmatig nieuwe berichten, blogs en filmpjes.

Wil je meer weten over mij of over de standpunten van de ChristenUnie? Stuur mij gerust een berichtje via één van de sociale media kanalen, via e-mail of app mij!

Deel dit bericht

Labels:

Reacties

Plaats een reactie